Websites met smoel

Wat wil je communiceren, wat wil je bereiken? Bij de ontwikkeling van websites kijken we verder dan de dag van livegang. Het gaat namelijk om het ontplooien van je visie. Wij geven je de website die je de komende jaren verder zal brengen.

Grensverleggend online

Misschien ben je nog zoekende naar het hoe en wat. Misschien heb je voor ogen hoe het ongeveer moet worden. Hoe dan ook is het handig om je case aan ons voor te leggen. We bespreken wat kan. We inspireren je om verder te denken en vertellen wat keuzes inhouden. Jij kent je vak, wij het onze, samen komen we tot een strak plan.

Alle lagen goed

Bij webontwikkeling ligt de focus vaak op het meest zichtbare: het webdesign. En ja, dat is belangrijk. Tegelijk houden we oog voor de minder zichtbare lagen van een website. Structuur, beheeromgeving, koppelingen en tools. We zorgen dat alles op niveau is, om zo een sterk en toekomstbestendig geheel te realiseren.

Stap 1

Strategie &
concept

Als je sterk start, kom je goed uit. In deze fase zetten we je project op de rails. Doelgroepen, targets, specs. Duidelijkheid is de voedingsbodem voor effectieve ideeën.

Stap 2

Structuur &
ontwerp

In wireframes werken we de structuur uit van pagina’s en hun onderlinge samenhang. Gaandeweg krijgt het concept smoel. We staan voor aantrekkelijk en herkenbaar ontwerp. Creativiteit houden we functioneel, het moet uiteindelijk lekker werken.

Stap 3

Front-end &
Back-end

Het is pas geweldig werk als het geweldig werkt. Hier geen ducttape in de machinekamer. Soepele processen, lekker vlot. Back-end en front-end: getuned en gesmeerd.

Stap 4

Content &
marketing

Tekst, illustratie, fotografie. We werken met contentmakers die je aanbod onweerstaanbaar maken. Alle tools die je nodig hebt voor online marketing richten we in. Nul-metingen, analytics dashboards, periodieke rapporten – afgestemd op wat voor jou belangrijk is.

Stap 5

Hosting &
updates

We hosten websites op een eersteklas platform in een vooraanstaand datacenter boven op de backbone. Je website is altijd bereikbaar en laadt snel. Met regelmatige checks en updates houden we alles veilig.

Stap 6

Hulp &
advies

Kom je ergens niet uit, loop je ergens tegenaan? Bel of mail ons en je kunt snel verder. Komen er ontwikkelingen aan die relevant voor je zijn? We brengen je op de hoogte.

Websites die verder reiken

We realiseerden doeltreffende websites met een eigen bite. Zoals het online platform voor de Zero Waste Nederland community, waar redacteuren en bezoekers elkaar inspireren. En de website voor ClimateLaunchpad, dat duurzame innovaties wereldwijd samenbrengt rondom een jaarlijks event met livestream. Schaalbare platforms die klaar zijn voor de toekomst.

Case: ClimateLaunchpad

ClimateLaunchpad is ‘s werelds grootste wedstrijd voor groene business ideeën. En wordt ieder jaar groter: meer inschrijvers, meer ideeën. Het platform dat we hebben weggezet volgt de dynamiek probleemloos.

Weten hoe wij je kunnen helpen bij je online ambities?

Kom een keer langs, wij helpen je op weg.
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder