Burg, Burg.
Aangenaam

Wij ontwikkelen online uitingen en toepassingen. Onze aanpak past bij opdrachtgevers die betrokken willen zijn bij het ontwikkelingsproces. Door samenwerking komen we tot online oplossingen met de juiste fit. Websites met smoel, fijne beheerdersomgevingen, effectieve online tools.

Marcel
Burg
Founder
Martijn
vd Hulst
Developer
Jim
Huijsmans
Developer
Annelies
Nieuwkoop
Administratie
Maartje
Tak
Stagiar

We luisteren, we denken mee.

De beste manier om een website te ontwikkelen bestaat niet. Het gaat erom dat je de manier vindt die het best past bij je organisatie. Zodat je met vertrouwen en plezier het traject doorloopt. Om uit te komen bij het antwoord op jouw online vraagstuk.

We lopen vooruit, we praten bij.

Hier vind je liefhebbers die begrijpen waar je heen wilt en weten wat mogelijk is. We zorgen dat je niets over het hoofd ziet, spreken de opties door, maken voor-en-tegens duidelijk. We stippelen het ontwikkelingsproces uit en houden je ingelicht.

We laten los, we houden contact.

Je krijgt in handen wat je nodig hebt om online de regie te voeren. We zorgen dat je op eigen benen staat. Maar als we kunnen helpen, zijn we er. Vragen kun je kwijt, updates rollen we uit, tips ga je krijgen.

Misschien ken je ze

Zoals we al zeiden: onze aanpak past bij opdrachtgevers die betrokken willen zijn bij het ontwikkelingsproces. Dit zijn een paar van die geweldige opdrachtgevers waarmee we dit soort samenwerkingen met veel plezier aan zijn gegaan.

Wil je hier werken?

Dat kan. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen met een niet te stillen honger naar digitaal. Dus als je zin hebt om samen toffe websites en apps te ontwikkelen, kijk dan even naar onze vacatures.

Maar genoeg over ons

Wat zijn jouw online ambities?
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder