Het gaat om jouw
ambities

Je hebt doelen te bereiken, verhalen te vertellen, moois te brengen. Online zijn wij je steun en toeverlaat. De kartrekker van begin tot eind. Of de specialist die aansluit bij je team. Laat ons weten wat je nodig hebt.

Strategie &
Concept

Als je sterk start, kom je goed uit. In deze fase zetten we je project op de rails. Doelgroepen, targets, specs. Duidelijkheid is de voedingsbodem voor effectieve ideeën.

Structuur &
ontwerp

In wireframes werken we de structuur uit van pagina’s en hun onderlinge samenhang. Gaandeweg krijgt het concept smoel. We staan voor aantrekkelijk en herkenbaar ontwerp. Creativiteit houden we functioneel, het moet uiteindelijk lekker werken.

Front-end &
Back-end

Het is pas geweldig werk als het geweldig werkt. Hier geen ducttape in de machinekamer. Soepele processen, lekker vlot.
Back-end en front-end: getuned en gesmeerd.

Content &
marketing

Tekst, illustratie, fotografie. We werken met contentmakers die je aanbod onweerstaanbaar maken. Alle tools die je nodig hebt voor online marketing richten we in. Nul-metingen, analytics dashboards, periodieke rapporten – afgestemd op wat voor jou belangrijk is.

Hosting &
updates

We hosten websites op een eersteklas platform in een vooraanstaand datacenter boven op de backbone. Je website is altijd bereikbaar en laadt snel. Met regelmatige checks en updates houden we alles veilig.

Hulp &
advies

Kom je ergens niet uit, loop je ergens tegenaan? Bel of mail ons en je kunt snel verder. Komen er ontwikkelingen aan die relevant voor je zijn? We brengen je op de hoogte.

Genoeg over ons

Wat zijn jouw ambities?

Of bel ons op
076 8877547

Neem contact op

Tof dat je met ons wil samenwerken. Hoe heet je?