Webshops die werken voor jou

Na livegang van je webshop begint het echte werk. Wij ontwikkelen de mogelijkheden die je dan waardeert. Een webwinkel die naadloos aansluit op je visie. En die het makkelijk maakt om aan de slag te gaan met verkoop en marketing.

Vijf sterren webshop-ervaringen

Wij geloven in de kracht van onderscheidende webshop-ervaringen. We staan voor webdesign dat je merkbeleving versterkt. We maken slim ingerichte etalages waarin je aanbod tot recht komt. We zorgen dat je op een optimale manier content kunt publiceren die het verschil maakt.

Tijdbesparende handigheidjes

Met minimale handelingen je werk gedaan krijgen: zo haal je rendement. Daarom zorgen we voor effectiviteit aan de achterkant. Je hebt straks een beheersysteem afgestemd op je handelswaar en werkzaamheden. En beschikt over handige automatiseringen voor bijvoorbeeld social media, verkoopplatforms, payment providers en parcel services.

Stap 1

Strategie &
concept

Als je sterk start, kom je goed uit. In deze fase zetten we je project op de rails. Doelgroepen, targets, specs. Duidelijkheid is de voedingsbodem voor effectieve ideeën.

Stap 2

Structuur &
ontwerp

In wireframes werken we de structuur uit van pagina’s en hun onderlinge samenhang. Gaandeweg krijgt het concept smoel. We staan voor aantrekkelijk en herkenbaar ontwerp. Creativiteit houden we functioneel, het moet uiteindelijk lekker werken.

Stap 3

Front-end &
Back-end

Het is pas geweldig werk als het geweldig werkt. Hier geen ducttape in de machinekamer. Soepele processen, lekker vlot. Back-end en front-end: getuned en gesmeerd.

Stap 4

Content &
marketing

Tekst, illustratie, fotografie. We werken met contentmakers die je aanbod onweerstaanbaar maken. Alle tools die je nodig hebt voor online marketing richten we in. Nul-metingen, analytics dashboards, periodieke rapporten – afgestemd op wat voor jou belangrijk is.

Stap 5

Hosting &
updates

We hosten websites op een eersteklas platform in een vooraanstaand datacenter boven op de backbone. Je website is altijd bereikbaar en laadt snel. Met regelmatige checks en updates houden we alles veilig.

Stap 6

Hulp &
advies

Kom je ergens niet uit, loop je ergens tegenaan? Bel of mail ons en je kunt snel verder. Komen er ontwikkelingen aan die relevant voor je zijn? We brengen je op de hoogte.

Lekker webshoppen met Burg, Burg.

Wij realiseren webshops die compleet kloppen. Front-end, back-end en alles in het midden. Zoals een praktische corona-oplossing voor restaurant Porta Sud. En tools waarmee bezoekers producten kunnen customizen, zoals voor de digitale wenskaarten van Trofy. Hoe kunnen we jou verder helpen?

Hulp nodig bij het shoppen?

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder