De juiste webtools en -applicaties

Kan dit handiger? Bij de ontwikkeling van webapplicaties staat die vraag centraal. We maken taken met handige tools online beschikbaar. Als effectieve toevoeging aan je website of als losstaand platform.

Mogelijkheden: eindeloos

Wat kun je met een webtool? Je kunt bijvoorbeeld studieadvies bieden aan de hand van vakkenpakket en interesses. Werkvoorbereiders op locatie metingen laten invoeren. Of bezoekers afspraken laten inschieten in je bedrijfsagenda. Zie je mogelijkheden? We vinden de beste manier om je ideeën te realiseren.

Het werkt ‘gewoon’ goed

Het grote voordeel van webapplicaties? Je kunt ze toegankelijk maken voor iedereen met een internetverbinding en een browser. Locatie, apparaat, besturingssysteem: het maakt niets uit. Bovendien houden we, door slim te bouwen, de weg vrij voor snelle uitbreidingen en opschalingen.

Stap 1

Strategie &
concept

Als je sterk start, kom je goed uit. In deze fase zetten we je project op de rails. Doelgroepen, targets, specs. Duidelijkheid is de voedingsbodem voor effectieve ideeën.

Stap 2

Structuur &
ontwerp

In wireframes werken we de structuur uit van pagina’s en hun onderlinge samenhang. Gaandeweg krijgt het concept smoel. We staan voor aantrekkelijk en herkenbaar ontwerp. Creativiteit houden we functioneel, het moet uiteindelijk lekker werken.

Stap 3

Front-end &
Back-end

Het is pas geweldig werk als het geweldig werkt. Hier geen ducttape in de machinekamer. Soepele processen, lekker vlot. Back-end en front-end: getuned en gesmeerd.

Stap 4

Content &
marketing

Tekst, illustratie, fotografie. We werken met contentmakers die je aanbod onweerstaanbaar maken. Alle tools die je nodig hebt voor online marketing richten we in. Nul-metingen, analytics dashboards, periodieke rapporten – afgestemd op wat voor jou belangrijk is.

Stap 5

Hosting &
updates

We hosten websites op een eersteklas platform in een vooraanstaand datacenter boven op de backbone. Je website is altijd bereikbaar en laadt snel. Met regelmatige checks en updates houden we alles veilig.

Stap 6

Hulp &
advies

Kom je ergens niet uit, loop je ergens tegenaan? Bel of mail ons en je kunt snel verder. Komen er ontwikkelingen aan die relevant voor je zijn? We brengen je op de hoogte.

Webtools maken het makkelijk

Zie je mogelijkheden voor een webtool? Vraag ons om mee te denken. We helpen je doelen in kaart te brengen en het ontwikkelingsproces uit stippelen. Als die basis staat ontwikkelen we een tool die ook echt voor je gaat werken. Dat deden we eerder bij de doorontwikkeling van Keuzehulp.com bijvoorbeeld. Of voor Estampida onze eigen tool voor e-mailhandtekening management en marketing.

Case: Keuzehulp.com

Keuzehulp.com helpt je bij het kiezen van een mobiele airco. Of wasmachine. Of laptop. Wat voor apparaat dan ook. Wij hielpen Keuzehulp. Met een redesign van de interface maakten we de tool intuïtiever voor gebruikers. Maatwerk development zorgt aan de voorkant voor performance dat nauwelijks te evenaren is. En door slimmigheden aan de achterkant is de tool eenvoudig te schalen.

Dit is wat we doen

Weten hoe wij je kunnen helpen bij je online ambities?
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder