Web apps werken lekker

Het is niet nodig om een app te bouwen om het gemak van een app te bieden. In de browser op je telefoon kunnen we dezelfde gebruikservaring bereiken. Met een web app beschik je op een effectieve manier over mobiele functionaliteit.

Faciliteren en inspireren

Web apps kun je breed inzetten. Als verlengstuk van bedrijfssoftware, om buitenmedewerkers bepaalde functionaliteiten in handen te geven en te verbinden met de back-office. Of als service voor klanten, bijvoorbeeld met een sportlessen-app met aanmeldfunctie. Dankzij de brede toegankelijkheid – zonder downloaden op iOS en Android – vind je makkelijk aansluiting.

Overtuigend in gebruik

Hoe realiseren we een succesvolle web app? Uiteindelijk moet het gebruik ervan overtuigen. Dus ontwikkelen we een duidelijke interface, met daaronder even snelle als stabiele techniek. En benutten we sensoren om het aantal handelingen te minimaliseren. Alles om het voor eindgebruikers fijn te maken.

Stap 1

Strategie &
concept

Als je sterk start, kom je goed uit. In deze fase zetten we je project op de rails. Doelgroepen, targets, specs. Duidelijkheid is de voedingsbodem voor effectieve ideeën.

Stap 2

Structuur &
ontwerp

In wireframes werken we de structuur uit van pagina’s en hun onderlinge samenhang. Gaandeweg krijgt het concept smoel. We staan voor aantrekkelijk en herkenbaar ontwerp. Creativiteit houden we functioneel, het moet uiteindelijk lekker werken.

Stap 3

Front-end &
Back-end

Het is pas geweldig werk als het geweldig werkt. Hier geen ducttape in de machinekamer. Soepele processen, lekker vlot. Back-end en front-end: getuned en gesmeerd.

Stap 4

Content &
marketing

Tekst, illustratie, fotografie. We werken met contentmakers die je aanbod onweerstaanbaar maken. Alle tools die je nodig hebt voor online marketing richten we in. Nul-metingen, analytics dashboards, periodieke rapporten – afgestemd op wat voor jou belangrijk is.

Stap 5

Hosting &
updates

We hosten websites op een eersteklas platform in een vooraanstaand datacenter boven op de backbone. Je website is altijd bereikbaar en laadt snel. Met regelmatige checks en updates houden we alles veilig.

Stap 6

Hulp &
advies

Kom je ergens niet uit, loop je ergens tegenaan? Bel of mail ons en je kunt snel verder. Komen er ontwikkelingen aan die relevant voor je zijn? We brengen je op de hoogte.

Een web app ontwikkelen?

We helpen je graag met de ontwikkeling van een app waar gebruikers blij van worden, zoals de web app voor Blind Walls Gallery, die fungeert als routeplanner en museumgids voor Bredase straatkunst.

Case: Blind Walls Gallery

Een routeplanner en museumgids in één? Voor Blind Walls konden we beide features samenvoegen in een web app. Na het kiezen van je route, wijst de app je de weg. Volg je eigen route en ontdek de verhalen achter de murals.

Weten wat een web app voor jullie kan doen?

Kom een keer langs en vraag ons er alles over.
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder