Snel en schaalbaar vergelijkings​platform

Keuzehulp.com

Keuzehulp.com helpt je met het kiezen van de voor jou perfecte wasmachine, laptop of wat voor apparaat dan ook. Door een paar vragen te beantwoorden heb je binnen een minuut een onafhankelijk advies voor een product dat het beste bij je past.

De bestaande site werkte al, maar was toe aan een volgende fase. Aan ons de vraag om deze tool te herontwerpen en herontwikkelen. Betere perfomance, makkelijker te schalen. Gebruiksvriendelijker voor de bezoeker en met meer smoel.

Goals

  • Presteren! Qua snelheid en conversie
  • Optimaliseren UX/UI
  • Schaalbaar platform realiseren

Opdracht en aanpak

Wij keken hoe we de flow van de site en structuur konden verbeteren, en deden doorvertaling van de identiteit (door Yurr Studio) naar de nieuwe look. De bestaande tool legde als benchmark de lat hoog op het gebied van conversie. De nieuwe tool is pas beter als hij beter converteert.

Keuzehulp.com wasmachines stap 1 Keuzehulp.com wasmachines stap 2 Keuzehulp.com wasmachines stap 3 Keuzehulp.com wasmachines stap 4 Keuzehulp.com wasmachines stap 5 Keuzehulp.com wasmachines resultaat

Logische flow, Intuitieve interface

Veruit het grootste deel van de gebruikers bezoekt de site met zijn mobiel. Met dit uitgangspunt zijn we op zoek gegaan naar een flow en interface die bezoekers helpt de keuzehulp snel en soepel te doorlopen. Een overzichtelijk resultatenpagina leidt bezoekers naar de verkoop. Het resultaat is een app-achtige interface die mobiele bezoekers razendsnel aan het juiste product helpt. Overzichtelijk en doelmatig.

Website keuzehulp.com op desktop en laptop Website keuzehulp.com op tablet Website keuzehulp.com op mobile

Rapportcijfers om mee thuis te komen

Als de prestaties van de bestaande site in je nek hijgen moet je extra diep gaan om te optimaliseren op het gebied van snelheid en conversie. Het nieuwe keuzehulp.com is volledig technisch geoptimaliseerd en scoort maximaal op performance, SEO en accessibility. Dit drijft de conversie verder omhoog en zorgt voor betere indexering in zoekmachines.

Ik ben enorm tevreden over de samenwerking. Over de constante kwaliteit van oplevering, maar ook over het efficiënte en leuke proces.
Een gouden combinatie van creativiteit, systeemdenken, duidelijke communicatie en technische skills!

Pim, Keuzehulp.com
Keuzehulp.com wasmachines stap 1
Keuzehulp.com wasmachines stap 1
Keuzehulp.com wasmachines stap 1
Keuzehulp.com wasmachines stap 1
Keuzehulp.com wasmachines stap 1
Keuzehulp.com wasmachines stap 1

Schaalbaar en flexibel

Een platform moet werken voor de bezoeker, maar het moet ook makkelijk te onderhouden zijn. Wij richtten de back-end zo in dat het aanmaken van een nieuwe keuzehulp zo gedaan is. De keuzehulpen kunnen via het CMS modulair worden opgebouwd en gekoppeld aan het achterliggende dataplatform. Zo is het platform eenvoudig schaalbaar en flexibel, maar tegelijkertijd robuust en toekomstbestendig.

Betrokken zijn en blijven

Het project Keuzehulp.com is nooit af. Daarom blijven wij aangehaakt bij de verdere ontwikkeling van het platform. Gebruikersdata geeft ons inzicht in verbetermogelijken. Met behulp van gerichte A/B tests zien we of aanpassingen in UX of ontwerp ook echt verbeteringen zijn. Telkens met het doel om de site beter te laten converteren.

Resultaten

  • 3xZo snel is de nieuwe site.
    Met een gemiddelde pagespeed score van 99/100
  • +10%Hogere conversie door verbeterde interface en user flow
  • Eenvoudig schaalbaar door een modulair opgebouwd back-endEenvoudig schaalbaar door een modulair opgebouwd back-end

Heb je een idee voor een digitaal platform?

Wij helpen je op weg.
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder