Slimme oplossing voor drukke kroegbaas - Dok 19 website

Slimme oplossing voor drukke kroegbaas

Dok19

Dok 19 is een populair café in Breda. Overdag is het een gezellige huiskamer waar je sport kunt kijken en kunst wordt geëxposeerd, in de avonduren draaien lokale DJ’s. Niet voor niets is het onze stamkroeg.

Omdat er bij Dok 19 altijd iets anders te doen is, schiet het updaten van de website er al gauw bij in. Daar verzonnen wij een oplossing voor: met een slim algoritme is de website altijd up-to-date zonder dat er aanpassingen door de beheerder nodig zijn.

Goals

  • Onderhoudsvrije website
  • Altijd up-to-date pagina
  • Unieke sfeer Dok19 uitstralen

Onderhoudsvrij én actueel

Dok 19 maakt veel gebruik van social media. We analyseerden de social media workflow en bouwden een systeem dat dit als uitgangspunt neemt, maar ook informatie uit andere bronnen ophaalt. Dok 19 heeft zo geen onderhoud, maar wél dagelijks een strakke en frisse pagina die continu wordt vernieuwd.

2. 1. 3. 4. 5.

Altijd in lijn met wat er speelt

De input komt niet alleen uit social media, maar ook uit onze database en andere API’s. Denk aan de evenementen in de stad, de tijd van het jaar, de DJ’s van de avond en het weer. Hierin is deze pagina bijzonder: ons slimme algoritme combineert en ordent de input, en genereert content voor de pagina.

Homepage grid variant 1 - website Dok19 Homepage grid variant 2 - website Dok19 Homepage grid variant 3 - website Dok19 Homepage grid variant 4 - website Dok19

Dynamisch café, dynamische pagina

Hoe ziet dat eruit? Op een zonnige zaterdagmiddag met lekker terrasweer zal de pagina zich automatisch hier naar aanpassen. Bezoekers zien meteen wat er speelt als ze de pagina bekijken. De website heeft dagelijks een frisse smoel en de kroegbaas heeft er geen omkijken naar.

Website Dok19 op desktop en laptop Website Dok19 op tablet Website Dok19 op mobile

Oog voor detail

Ondanks de dagelijkse veranderingen ziet de pagina er altijd gelikt uit. Op elk device. Niet alleen het grid is responsive, maar ook de typografie, daardoor ziet de pagina er gewoonweg perfect uit.

Resultaten

  • 24/7Website is altijd up-to-date zonder extra werk in de back-end
  • Superdynamische contentSuperdynamische content wordt verwerkt tot pagina's die altijd lekker smoelen

Kan je website wel wat smoel gebruiken?

Kom langs, dan maken we een plan
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder