Web app voor het grootste museum van Breda: Blind Walls Gallery

Web app voor het grootste museum van breda

Blind Walls Gallery

Blind Walls Gallery is hét museum op straat. Internationale kunstenaars werken aan een groeiende collectie muurschilderingen in Breda. Omdat de collectie en de ambities steeds groter worden, zoekt Blind Walls Gallery een website die in hetzelfde tempo kan meebewegen.

Wij geven vorm aan de ambities van Blind Walls Gallery en bouwden een mobile first web-app, die bezoekers de kunstwerken laat ontdekken. Toekomstbestendig en robuust.

Goals

  • Bezoekers de mooie verhalen achter de muren laten ontdekken
  • Verkoop merchandise en boekingen stroomlijnen
  • Flexibele beheerdersomgeving

Opdracht en aanpak

Voor Blind Walls Gallery is het van belang dat de website de huidige bedrijfsprocessen kan ondersteunen, maar ook ruimte biedt voor plannen in de toekomst. We werken hierbij samen met George&Harrisson.

Menu blindwalls.gallery web app Body blindwalls.gallery web app Action buttons blindwalls.gallery web app

Wilde plannen, stevige basis

Omdat het op een stevig fundament makkelijker bouwen is, zorgden we voor een solide website die makkelijk te onderhouden is. Nieuwe functionaliteiten kunnen worden toegevoegd, waarmee de website meer is dan een mooie online catalogus. De nieuwe digitale omgeving biedt Blind Walls Gallery de ruimte om verder te groeien en nieuwe plannen te maken, hoe wild die plannen ook zijn.

Maatwerk maakt meebewegen mogelijk

Tijdens het ontwikkelen had Blind Walls Gallery last van groeistuipen. Zo waren de aanvragen voor tours niet meer bij te benen. We stroomlijnden de bookingsmodule en ontlasten hiermee de backoffice. Ook voegden we de mogelijkheid toe om routes te printen die door de site gegenereerd worden. Hierdoor kun je ook zonder mobiel apparaat op avontuur.

Sneller, beter, mooier

We zoeken de grens op van wat technisch mogelijk is. Een routeplanner en museumgids in één? Voor Blind Walls konden we beide features samenvoegen in een web app. Na het kiezen van je route, wijst de app je de weg. Volg je eigen route en ontdek de verhalen achter de murals.

Wij zijn een zeer ambitieuze organisatie met veel ideeën en projecten. De flexibele houding van Burg, Burg. stelt ons in staat om deze projecten snel te realiseren.

Niek, Blind Walls Gallery

Weten wat een web app voor jullie kan doen?

Kom een keer langs en vraag ons er alles over.
of bel hem op 076 88 77 547

Marcel
Burg
Founder